Opleidingsboeken

vca

Het Basisboek Veiligheid is een didactisch goed opgezet lesboek en leidt op voor het diploma Basisveiligheid VCA. De leerstof die voor een succesvol examen beheerst moet worden, is aangevuld met toelichtingen en praktijkvoorbeelden. De samenvattingen helpen bij het repeteren van de leerstof. De oefenvragen en oefenpuzzels maken het eenvoudiger om de leerstof op te nemen. 9e druk, op basis van VCA versie 2008/5.1. Deze editie voldoet ook aan de eind- en toetstermen 2017.

Inclusief één maand gratis toegang tot VCAexamentraining.nl

Gerard de Groot MSc - Prijs: €35,00 - Aantal pagina's: 112
vca

Het Basisboek Veiligheid voor de Groen-Grijze sector is didactisch goed opgezet en leidt op voor het diploma Basisveiligheid VCA. Het boek bevat lesstof Basisveiligheid aangevuld met veel praktijkinformatie voor de groen-grijze sector, welke in de lesstof is geïntegreerd. Speciaal voor werknemers in onder andere de sectoren landbouw, grondwerk, infrastructuur, hoveniersbedrijven en groenvoorziening.
5e druk, op basis van VCA versie 2008/5.1. Deze editie voldoet aan de eind- en toetstermen 2017.

Inclusief één maand gratis toegang tot VCAexamentraining.nl

Gerard de Groot MSc - Prijs: €35,00 - Aantal pagina's: 133
vca

Het boek Praktijkopleiding Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VOL-VCA is didactisch goed opgezet en leidt op voor het examen Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA. Het boek bevat naast de stof van het Basisboek Veiligheid veel extra informatie over veiligheid in combinatie met leiding geven.
5e druk, op basis van VCA versie 2008/5.1. Deze editie voldoet ook aan de eind- en toetstermen 2017.

Inclusief één maand gratis toegang tot VCAexamentraining.nl

Gerard de Groot MSc - Prijs: €45,00 - Aantal pagina's: 153

Deze Training Tools zijn lespresentaties (Power Point) speciaal voor docenten. De Tool helpt u bij de voorbereiding van de lessen. Ze bevatten ook extra beeldmateriaal van praktijksituaties. De trainingtools zijn in 2015 geüpdatet. Opleidingen die werken met de Kerckebosch VCA opleidingsboeken kunnen deze gratis aanvragen. Mail naar klantenservice@kerckebosch.nl

 

Kerckebosch - Prijs: €35,00 - Aantal pagina's: 0
vca

Het examen VIL-VCU bestaat voor 95% uit de stof van VOL-VCA.
Ter voorbereiding op het examen raden wij u daarom het volgende aan: de uitgave Praktijkopleiding Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden plus de digitale aanvulling specifiek voor VIL.
Deze kunt u gratis in de linkerkolom van deze site downloaden.

Gerard de Groot MSc - Prijs: €45,00 - Aantal pagina's: 170