(advertorial) Dakrandbeveiliging: essentieel bij werken op hoogtePrintPrint
dakrandbeveiliging online kopen

Bij werken op hoogte is goede veiligheid van levensbelang. Mede door de toenemende druk op de bouwsector nemen bouwactiviteiten op hoogte snel toe, waardoor (permanente) dakrandbeveiliging steeds belangrijker wordt.

Veiligheid en efficiëntie

Dakrandbeveiliging is niet alleen essentieel voor de veiligheid bij het werken op hoogte, het zorgt er ook nog eens voor dat het uit te voeren werk sneller en efficiënter uitgevoerd kan worden. Met goede dakrandbeveiliging wordt het valgevaar immers geminimaliseerd, waardoor de werklieden zich veiliger en gemakkelijker kunnen bewegen over het dak. Goede dakrandbeveiliging voldoet zowel aan beleidsregel 3.16 als aan EN-ISO 14122-3. Wie op zoek is naar dakrandbeveiliging doet er dus goed aan te letten op deze normen. 

Ruim aanbod in dakrandbeveiliging

Door de toenemende vraag naar dakrandbeveiliging neemt het aanbod in dakrandbeveiliging snel toe. Er zijn vandaag de dag dus erg veel verschillende soorten dakrandbeveiliging te krijgen en u kunt zelfs dakrandbeveiliging online kopen. Welke dakrandbeveiliging geschikt is hangt af van het type dak en het soort klus.

Permanente dakrandbeveiliging

Als u voor een klus met grote regelmaat op het dak aan het werk moet dan is het verstandig om permanente dakrandbeveiliging te laten plaatsen. Zo bent u verzekerd van een veilige werkplek en kunnen u en uw werknemers zich veilig en efficiënt over het dak verplaatsen. De dakrandbeveiligingspecialisten van dakrandbeveiliging.nl hebben erg veel kennis op het gebied van dakrandbeveiliging en kunnen u voorzien van specialistisch advies voor elk type klus.

Tijdelijke dakrandbeveiliging

In sommige gevallen is het om esthetische redenen niet wenselijk om permanente dakrandbeveiliging te plaatsen. In dit geval is het mogelijk om tijdelijke dakrandbeveiliging te laten plaatsen. Deze tijdelijke dakrandbeveiliging is net zo veilig als permanente dakrandbeveiliging maar kan weer verwijderd worden wanneer de klus afgerond is. Een andere optie is om te kiezen voor neerklapbare dakrandbeveiliging. Dit type beveiliging kan opgeklapt worden wanneer u aan het werk bent, en simpelweg weer neergeklapt worden als er niemand meer aanwezig hoeft te zijn op het dak. Laat u in alle gevallen goed informeren door specialisten op het gebied van dakrandbeveiliging om er zeker van te zijn dat u straks beschikt over de juiste dakrandbeveiliging voor uw klus.

ADVERTORIAL